De ce simți ca fiind de 💔neiubit? Poate că ai experimentat respingere sau poate că cineva important din viața ta te-a făcut să te simți inadecvata. Sau poate, o voce interioară îți spune că nu ești destul de bună pentru a fi iubită. 

Actionable advice📝

🙉Refuză să-ți mai asculți vocea interioară critică care te spune că nu ești suficientă. În loc să te critici, încearcă să-ți amintești de calitățile și realizările tale.

🥽Încurajează-te să explorezi și să înțelegi de unde provin aceste sentimente. Poate că există experiențe din trecut care au lăsat răni emoționale.

🙏Începe să te ierți pe tine însuți și să îți accepți greșelile. Eșecurile din trecut nu te definesc.

🫂Comunică cu cei din jur despre sentimentele tale. Prietenii apropiați precum un demers psihoterapeutic pot oferi suport și înțelegere.

🫶🏼Începe să practici auto-compasiunea și să-ți accepți imperfecțiunile. Fii blânda cu tine însuți în momentele dificile.

Nu uita că ești o persoană valoroasă și că meriți să fii iubită. Fiecare dintre noi se află intr-o călătorie de autodescoperire și creștere personală. Dacă îți acorzi șansa să te îndrepți spre propria fericire și să îți faci loc pentru iubire, vei descoperi că ești mult mai iubită decât crezi.

Te invit să pui în practică și spune-mi apoi în comentarii ce rezultate ai.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *