Cum descopăr ceea ce este pentru mine?

Am fost cu totii sfatuiti sa „facem ce ne place”, insa genul asta de abordare poate parea un pic simplificata si nerealista. 

💫How to do that? 

Cauta cele 3 elemente cheie :noutate, scop si perseverenta.

⚡️Mai apoi exploreaza-ti valorile personale.

🌟Priveste fiecare intalnire ca pe o ocazie de a-ti redescoperi sentimentul de magie si uimire din copilarie. Incearca tot ce ti se pare catusi de putin incitant, apoi intreaba-te: 

🌕Ce tip de cariera ar implica macar o parte din asta? 

🌕Ce as putea face sa lucrez in domeniul acesta? 

Apoi, profita de ocazii, oriunde te-ai duce

Observa ti  schemele mentale. Astfel, vei dobandi un control mai mare asupra felului in care mintea mea raspunde lumii din jur. Cu cat controlezi mai bine lumea mea interioara, felul in care reactionez la frumusetea imprevizibila a vietii, in care-tii procesezi sentimentele si emotiile – cu atat iti vine mai usor sa structurez lumea exterioara  O relatie mai buna cu schemele mele mentale reprezinta fundatia pentru tot ce speri sa experimentezi. 

Doar cand valorile tale fundamentale sunt aliniate cu misiunea ta si scopurile, vei gasi un sens al apartenentei si sursa de incredere pentru ceea ce vei face.

Dacă iei dorești sa lucrezi în mod activ la tine, sa iti atingi potențialul, sa descoperi care este pasiune ta, care sunt punctele tale forte (calitatatile, resursele), ce cariera sau business ți se potrivește, te aștept la ședințele de business & career coaching. E momentul sa începi sa ai o viață plina de abundenta financiară, e momentul sa iei pui în practica visele și sa ai afacerea pe care ți-ai dorit-o. Sunt aici pentru a te susține, pentru a transforma dorințele în rezultate.

Love,

A

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *