Ce este energia feminină sănătoasă?

☯️Fiecare dintre noi avem o combinatie de energie atat feminina, cat și masculina.

De exemplu, ne folosim energia masculina atunci cand ne urmarim 📊obiectivele si ne concentram asupra carierei, in timp ce avem tendinta de a utiliza energia feminina atunci cand ne 🫂conectam cu cineva sau vorbim despre sentimentele noastre.

Cu toate acestea, avem tendinta de a fi mai aliniati la o energie fata de cealalta.

De asemenea, atragem si ne simtim atrasi de acei oameni care detin energia noastra conducatoare opusa 

🫶🏻In relatii, exista o chimie si o atractie sexuala mult mai puternica atunci cand o persoana are energie masculina, in timp ce cealalta are predominant energie feminina.

🙌🏻De asemenea, polaritatea sexuala este maximizata atunci cand doi parteneri au energii complet opuse.

🦾In timp ce energia masculina se refera la atingerea obiectivelor si la realizarea lucrurilor, energia feminina este mai mult despre a fi bland, a deschide si a primi.

🙅‍♀️Daca esti nemultumita de relatia ta, observa in ce energe te afli atunci cand interactionezi cu partenerul: in energie feminina sau in energie masculina?

💫Energia masculina cat si energia feminina sunt la fel de importante si de necesare in fiecare dintre noi, indiferent de sex, intrucat cu totii avem ambele energii in noi. 

Desigur, diferentele dintre cele doua sunt remarcabile si, la fel ca majoritatea fortelor opuse (Yin si Yang), echilibrul celor doua energii va determina cat de mult💰 prosperi si cat de 💕armonioase sunt relatiile tale.

💃🏽Energia feminina poate fi rejuvenanta, indrazneata si puternica. 

🥊Daca lucrurile din viata ta nu mai functioneaza pentru tine, observa cat de mult FACI VS cat de mult PRIMESTI. Cat de in contact esti cu corpul tau, daca ai si daca iti urmaresti pasiunile, daca ceea ce FACI, faci cu drag sau cu pentru ca trebuie, daca stii sa iubesti si sa te lasi iubita.

Keep in mind,  distrugerea ☄️vine inaintea creatiei, asa ca spune-i adio vechiului EU pentru a imbratisa ✨zeita din tine si  pentru a-ti permite sa cresti si sa te transformi.

 

Daca constati ca tu, ca femeie, te afli predominant in energie masculina, ghici de ce energie va avea barbatul….feminina.

⭐️Am create Programul Divine Feminine, Divine Masculine pentru tine, pentru ca tu sa iti poți vindeca energia feminină rănită, sa înveți când este necesar sa fii în energie masculină astfel încât sa te poți bucura de toate beneficiile acesteia, sa echilibrezi cele doua energii astfel încât sa ai relația la care ai visat doar, pana acum.

Ce vei invata:

* Ce este mai exact energia masculina si energia feminina

* Cum functioneaza cel mai bine masculinul si femininul impreuna

* Cum se manifesta cele doua energii din punct de vedere comportamental si emotional atat in tine cat si in ceilalti

* Ce inseamna energie feminina ranita, energie masculina ranita

* Nevoile masculine si nevoile feminine in relatie

* Diferentele dintre felul in care masculinul se simte cel mai iubit si felul in care femininul se simte cel mai iubit

* Comunicarea de la feminin cu partenerul tau masculin

* Sexul privit din energie masculina si feminina

* Ce inseamna sa „fii” cu adevarat in energie feminuna tau

* Cum sa recunosti energia masculina sanatoasa la un barbat

Poți parcurge programul indiferent dacă ești singura sau intr-o relație și, totodata, îl poți parcurge împreună cu partenerul tău, fiind precum o terapie de cuplu.

Love,

A

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *