Devino CEO-ul vieții tale de vis. Invata cum să iti transformi subconștientul în cel mai bun aliat al tău.

Dorești să înveți cum să manifești rapid și ușor?

Vrei să înveți cum să rămâi în încredere și aliniere?

Dorești să elimini îndoielile, rezistența și blocajele?

VEȘTI BUNE!!!

EȘTI ÎN LOCUL POTRIVIT!

Ce vei învăța:

Cum sa iti schimbi conceptul de sine

Cum sa “atragi” tot ceea ce iei dorești: iubire, sănătate, abundenta financiară, iubire de sine.

 

Ce este identitatea ta subconștientă și cum este conectată la programul subconștient pe care îl rulezi. Acest lucru este cheia pentru înțelegerea modului în care manifestarea funcționează cu adevărat.

 A venit momentul să transformi panoul tău de viziuni în feedul tău de Instagram.

Ai auzit TOATE “SECRETELE” despre manifestare și legea atracției… totuși, nu trăiești viața plină de abundență pe care o dorești cu adevărat.

Ai citit cel puțin o carte de dezvoltare personală în ultima lună și ai fost încântat de inspirația pe care ți-a oferit… totuși, nu a adus transformarea pe care o sperai.

Ai un vision board plin de de obiective de cuplu, obiective de fitness, casa visurilor tale, obiective financiare și obiective de călătorie… dar viața ta reală nu arată deloc așa.

Ai încercat cel puțin trei dintre “trucurile de manifestare” cu care internetul este plin… promițând că este singurul lucru de care ai nevoie pentru a deveni un magnet al abundenței!

Cu toate acestea, visele tale neîmplinite încă strigă după o tehnică practică de manifestare, ușor de urmat și dovedită că funcționează.

Ai stabilit un obiectiv mare în ultimele 12 luni și ai crezut cu toată inima că îl vei atinge, dar încă o dată, nu s-a întâmplat.

Încă îți dorești sufletul pereche, mai mulți bani, o sănătate mai bună, casa visurilor, succes în afaceri și carieră sau (adaugă aici visul tău mare)…

ACEST PROGRAM ESTE PENTRU TINE DACA:

ai obosit sa speri ca manifestările tale se  vor întâmpla și esti  gata să obții rezultate reale. (Adică, să iti  transformi visele  în realitate.)

esti pregătita să renunți la convingerile tale limitative și blocajele pe care le ai. (Căci cine are nevoie de ele oricum?)

esti deschisa să înveți lucruri noi și esti entuziasmata să ieși din zona ta de confort. (Nu-ți face griji, voi fi alături de tine!)

esti pregătita să acționezi și să investești în TINE și viitorul tău (așteptând să trăiești acea viață plină de abundență despre care toată lumea vorbește…)

transformarea reală se produce atunci când acționezi.

Să înveți toate acestea nu valorează nimic dacă nu știi cum să le pui în practică. De aceea, fiecare zi are actionable advice-uri care te ajută să pui în aplicare toți pașii din program.

Ai o alegere de făcut: Să continui să te bazezi pe gândirea pe care o ai in momentul de fata (și să sper că într-o zi ai noroc).

Aceasta înseamnă să accepți acea senzație constantă de nemulțumire, știind că există ceva mai mare și mai bun în așteptare pentru tine… (Un obiectiv pe care poate nu-l vei atinge niciodată… Pentru că este pur și simplu în afara controlului tău.)

…chiar aici vrei să ajungi?

Sau ești pregătită să acționezi diferit și să obții un rezultat nou? Să devii în cele din urmă CEO-ul  vieții tale de vis (și să preiei controlul asupra minunatelor experiențe noi pe care le vei atrage în viața ta).

Dacă spui “DA!” vieții tale pline de abundență, înscrie-te chiar acum!

Pret promotional 62 euro in loc de 260 euro